Διεπιστημονικές Προσεγγίσεις για την Κρίση | 12.11.21

UncategorizedΔεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Διεπιστημονικές Προσεγγίσεις για την Κρίση | 12.11.21

Αύριο, Παρασκευή, 12/11/21,

ο 10ος κύκλος του Διεπιστημονικού Σεμιναρίου για την Κρίση ξεκινά με την εισαγωγική ομιλία του Ομότιμου Καθηγητή Απόστολου Δεδουσόπουλου και του Καθηγητή Ιορδάνη Ψημμένου, οι οποίοι θα παρουσιάσουν το θέμα:

«Εισαγωγή στους θεματικούς κύκλους του σεμιναρίου των Διεπιστημονικών Προσεγγίσεων»

Την ομιλία θα ακολουθήσει συζήτηση.

Προσοχή! Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Microsoft Teams. Ο σύνδεσμος για την νέα μας πλατφόρμα θα σας οδηγήσει σε browser μέσα από τον οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο με ένα κλικ. Η πλατφόρμα θα είναι ανοικτή από τις 17:45 για τους επισκέπτες. Για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο θα πρέπει να ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://teams.live.com/meet/9436003781423


Για την δική σας διευκόλυνση, παρακαλώ συνδεθείτε μέσω φορητού (laptop) ή σταθερού υπολογιστή. Κατά την είσοδο σας στο σεμινάριο, θα σας ζητηθεί να ενεργοποιήσετε την κάμερα και το μικρόφωνο σας. Μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε επιλέγοντας τα αντίστοιχα κουμπιά για το μικρόφωνο και την κάμερα. Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι για λόγους αρχειοθέτησης το σεμινάριο θα βιντεοσκοπηθεί.

Μπορείτε ενημερώνεστε και να δείτε το αρχείο των σεμιναρίων στην ιστοσελίδα του σεμιναρίου, από την σελίδα του σεμιναρίου στο Facebook ή την αυτόματη ειδοποίηση στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο σε περίπτωση αλλαγής ή ακύρωσης του σεμιναρίου.

Comments are closed.

Codesplay © 2018